Κάτοικοι όργωσαν τον χώρο κέντρου υποδοχής ψευδοπροσφύγων


Την ώρα που οι περισσότερες πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης σφραγίζουν τα σύνορα τους και υπερασπίζονται τον λαό και την πατρίδα τους απο τους λαθροεισβολείς,


 τα δυο Ελληνικά κράτη Ελλάδας και Κύπρου εξακολουθούν να βρίσκονται στην πιο δυσμενή θέση χαρακτηρίζοντας τα απο πολλούς ως ''ξέφραγκο αμπέλι''.
Απο την μία η νήσος Κύπρος με την συνεχή διέλευση παράνομων μεταναστών απο τα οδοφράγματα της ντροπής, που απο το 2003 που άνοιξαν έχει αλλοιωθεί δραματικά η εθνοφυλετική σύνθεση του πλυθησμού (1 στους 4 κατοικους του νησιού ειναι αλλοδαπός), και απο την άλλη στην μητέρα πατρίδα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα που για να τα αναλύσει κανείς πιθανόν να χρειαστούν κάποιοι τόμοι βιβλίων. Τα βλέπουμε καθημερινά και απο τα συστημικά ψευδο-μμε.

Κάποιοι αντιστέκονται σε αυτό το έγκλημα και έχουν την απόλυτη αλληλεγγύη μας ενώ δίνουν το έναυσμα και το παράδειγμα για τις υπόλοιπες επαρχίες-νομούς και πόλεις (όσες απέμειναν στο σθένος Ελληνικές)

Χτες το βράδυ κάτοικοι του χωριού Αθυρά του νομού Πέλλας, όργωσαν και έσκαψαν με τα τρακτέρ τους και άλλα μηχανήματα την έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία προορίζεται να φιλοξενήσει 3.000 ψευδοπρόσφυγες.



Σήμερα το πρωί, το κλιμάκιο του στρατού που έφτασε στο σημείο για να κάνει αυτοψία του χώρου, προκειμένου να στηθούν σκηνές, διαπίστωσε πως ο χώρος είναι σκαμμένος και ακατάλληλος για να φιλοξενηθούν οι λαθρομετανάστες.
Να σημειωθεί πως αρχικά είχε επιλεχτεί η έκταση του στρατοπέδου Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, αλλά έγινε στόχος εμπρηστών το περασμένο Σάββατο.
Λίγο πριν το όργωμα, κάτοικοι προπηλάκισαν το δήμαρχο Πέλλας, ο οποίος μετέβη στο χωριό για να ενημερώσει τους κατοίκους για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει εκεί το κέντρο υποδοχής ''προσφύγων'' όπως το ονόμασαν.




ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 
ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ