«Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι»


Σύμφωνα με την ''επίσημη'' ιστορία, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο σε εφαρμογή της λεγομένης Τελικής Λύσης του Εβραϊκού Ζητήματος, το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς του Τρίτου Ράιχ εξόντωσε περίπου 6.000.000 Εβραίους εντός και εκτός στρατοπέδων συγκέντρωσης, κυρίως με χρήση δηλητηριωδών αερίων εντός ειδικών θαλάμων. Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό ως Ολοκαύτωμα ή
Shoah και κατά τους ιστορικούς πρόκειται για το πιο καλά τεκμηριωμένο γεγονός στην ιστορία.

Παρά ταύτα, αμέσως μετά τον πόλεμο εμφανίστηκαν κάποιες ενστάσεις από διάφορους ερευνητές. Αυτοί οι ερευνητές, προερχόμενοι από διάφορες χώρες και γνωστοί ως ρεβιζιονιστές (αναθεωρητές) ή αρνητές του Ολοκαυτώματος κατά τους ιστορικούς, ισχυρίζονταν, φαινομενικά τελείως παράλογα, ότι τα γεγονότα δεν εκτυλίχθηκαν όπως ακριβώς τα περιέγραφαν οι ιστορικοί. Ποιοι είναι όμως αυτοί; Τι υποστηρίζουν και γιατί; Πρόκειται απλά για κάποιους ανιστόρητους γραφικούς ή έχουν βάση αυτά που λένε; Είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο; Να εξοντωθουν 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Έχει δουλέψει κανείς την λογική του όταν ακούει αυτούς τους γελοίους ισχυρισμούς;  Και για ποιο λόγο σε ορισμένες υποτίθεται δημοκρατικές χώρες της Ευρώπης οι απόψεις των αναθεωρητών τιμωρούνται με πρόστιμα και φυλάκιση; Θα μπορούσε να κρύβει κάτι η επίσημη ιστορία;


Πριν διαβάσετε όλα αυτά τα άθλια βιβλία για το Άουσβιτς ρίχτε πρώτα μια ματιά στο βιογραφικό του κάθε ΨΕΥΤΗ και ΕΒΡΑΙΟΙΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ συγγραφέα. Η ιστορία δεν γράφτηκε αντικειμενικά, γράφτηκε από τους νικητές. Μην ψαρώνετε στην προπαγάνδα τους και απλά μελετήστε εμπεριστατωμένα το θέμα πρίν ανοίξετε το στόμα σας να αναμασήσετε αυτά τα ψεύδη. 


ΥΓ : Οι «Tattoo Artists» (χαράκτες) της εποχής έκαναν χρυσές δουλειές μετά το τέλος του πολέμου. Ο νοών...νοείτω. 

ΥΓ 2: «Επιζών ολοκαυτώματος»… είναι ένας ψεύτικος τίτλος που απέφερε αρκετά λεφτά και αξιώσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίους μετά το τέλος του πολέμου. 

ΥΓ 3: Σύμφωνα με την πρώτη έκθεση του Ερυθρού Σταυρού δεν υπήρξαν θάλαμοι αερίων και φούρνοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί. Κατασκευάστηκαν όλοι μετά το τέλος του πολέμου. Υπήρχαν μόνο δυο φούρνοι στο Νταχάου (και όχι στο Άουσβιτς) για αποτέφρωση των νεκρών που πέθαιναν από τύφο. Αυτό το «έθαψαν» τα αντικειμενικά ΜΜΕ. 

ΥΓ 4: Οι φωτογραφίες που πλασάρουν διάφοροι προπαγανδιστές με παραμορφωμένα πρόσωπα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν έχουν καμία σχέση με τους θαλάμους αερίων. Πρόκειται για Εβραίους που προσβλήθηκαν από αρρώστειες. 

ΥΓ 5: Το κράτος του Ισραήλ έχει πάρει 160 τρισεκατομμύρια μάρκα από την Γερμανία για τους ανύπαρκτους νεκρούς των έξι εκατομμυρίων. Είναι πολλά τα λεφτά.. 


ΥΓ 6: Το ξακουστό ημερολόγιο της Άννας Φρανκ αποδείχτηκε ότι γράφτηκε αρκετά χρόνια μετά το τέλος του πολέμου. Η ηλίθια Εβραία είχε χρησιμοποιήσει στυλό μάρκας «Bic» που δεν υπήρχε τον καιρό του πολέμου. Αποδείχτηκε ότι το ημερολόγιο της ήταν μια λογοτεχνική απάτη και δεν είχε καμία ιστορική αξία όμως η Άννα Φρανκ (αν την λένε στα αλήθεια έτσι) τα κονόμησε και φυσικά πέτυχε το στόχο της. Υπάρχουν και άλλα πολλά παραδείγματα σαν κι αυτό για τα ψέματα των Ιουδαίων.