Πορεία Ντροπής και όχι Υπερηφάνειας


Πραγματοποιείται σήμερα τελικά 29 Μαίου, λόγω της βροχούλας που έπλυξε χθές τα στρουμπουλά κολαράκια, το 3ο ''Gay Parade''.
''Πορεία Υπερηφάνειας'' όπως την αποκαλούν, από το κόμπλεξ που τους διακατέχει, αφού
ΚΑΝΕΝΑΣ πατέρας και ΚΑΜΙΑ μάνα δεν θα ήθελε το παιδί του να είναι πούστης/λεσβία/τρανς ή άμφι, αλλά έλπιζαν όταν έπαιρναν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτα τους, να δώσει και αυτός νέους καρπούς -δηλαδή εγγόνια- όπως φυσιολογικά γίνεται στον κύκλο της ζωής των ανθρώπων.

Το όνομα που επέλεξαν ''υπερηφάνεια'', είναι σε αντιδιαστολή με την αρχαιοελληνική ονομασία τους -κίναιδοι- που αναλύοντας την ετυμολογικά, θα δει κανείς ότι σημαίνει κινώ την αιδώ, δηλαδή προκαλεί ντροπή καταρρίπτωντας τους άλλο ένα ψέμα ότι η ομοφυλοφιλία ήταν αποδεκτή στην Αρχαία Ελλάδα.




Οι λόγοι που και τα κράτη της Δύσης γενικότερα προωθούν την ανωμαλία/ομοφυλοφιλία με πρόσχημα την ανοχή στην διαφορετικότητα και τον αντιρατσισμό, είναι προφανώς η αποδόμηση των ηθών των εθνικών κοινοτήτων, που τις κάνει έτσι πιο πειθήνιες στις εντολές του καπιταλισμού. Με πιο απλά λόγια, όσο λιγότερο αντιστέκεσαι τόσο πιο εύκολα σε δένουν. Εξάλλου το τι κάνει ο καθένας μόνος του δεν μας απασχολεί και τόσο, αλλά όταν αυτή η ανωμαλία προβάλλεται ως κάτι φυσιολογικό με σκοπό να παρασύρουν κι άλλους, τότε αυτό χρήζει δημόσιας κατακραυγής.




Εδώ ένα παράδειγμα, πως τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ προωθούν κι αυτά με την σειρά τους, σαν πιστά τσιράκια της νέας τάξης πραγμάτων, την υιοθεσία παιδιού απο ανώμαλα ζευγάρια.



Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, στηρίζουμε την πατροπαράδοτη Ελληνική οικογένεια, ο πραγματικός λόγος για να είναι κάποιος Υπερήφανος.