Καλή ανάσταση, καλό Αγώνα


30 Απριλίου. Ιδιαίτερη και πολύ σημαντική η σημερινή νύχτα. Άλλοι πενθούν κι άλλοι γιορτάζουν. Ένας θρησκευτικός ηγέτης ανασταίνεται κι ένας πολιτικός πεθαίνει. Δύο τεράστιες μορφές της παγκόσμιας ιστορίας,
για πολλούς και οι σημαντικότερες, 2 προφήτες, συναντιόνται απόψε.
Χίτλερ και Χριστός.
Ξεκίνησαν και οι δυο απ το μηδέν, τους ακολούθησαν εκατομμύρια πιστοί, δοξασθηκαν ως θεοί, θέσπισαν δύο τεράστιες κοσμοθεωρίες, αιτία θανάτου και των δύο, οι Εβραίοι...

Η παρακαταθήκη και των δύο είναι ιερή και βαριά. Ανεξάρτητα σε ποιον απ τους δύο πιστεύει κανείς ή αν, όπως αρκετοί, πιστεύει και στους δύο, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσει το παράδειγμα τους.
Ξεκίνησαν μόνοι, έζησαν μία ζωή αφιερωμένη στο κοινό καλό και θυσιάστηκαν, εν γνώση τους, γι αυτό που πίστευαν.
 Χρέος μας σήμερα να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Να παλέψουμε για τις ιδέες μας αψηφώντας τις όποιες αντιξοότητες, έχοντας πίστη πρωτίστως στον εαυτό μας, ως γνήσιοι Έλληνες.
Σήμερα που η πατρίδα χάνεται δεν έχουμε ανάγκη από προσευχές και λιτανείες, αλλά από την έμπρακτη προσφορά του καθενός στον κοινό αγώνα.

Καλή ψυχική και πνευματική ανάσταση στους Έλληνες.
Καλό αγώνα στους ζωντανούς!


''Κύριε!
Δώσε μας την δύναμη να υπερασπιστούμε την ελευθερία μας, την ελευθερία του λαού μας, των παιδιών μας και των εγγονιών μας. Κι όχι μονάχα την ελευθερία του Γερμανικού λαού, αλλά και των άλλων λαών της Ευρώπης. Γιατί ο δικός μας πόλεμος δεν είναι μονάχα πόλεμος υπέρ του γερμανικού λαού αλλ'αγώνας για ολόκληρη την πολιτισμένη ανθρωπότητα''.

Πολεμική προσευχή
Αδόλφος Χίτλερ 30/1/42