127 χρόνια μετά..


127 χρόνια έχουν παρέλθει απο την ημέρα που γεννήθηκε ένας απο τους μεγαλύτερους Ηγέτες των Εθνικών και λαικών αξιών και αρχών της Ευρωπαικής ράτσας αλλά και ολόκληρης της πολιτισμένης ανθρωπότητας. Δεκαετίες λοιπόν μετά, οι σκέψεις και οι ιδέες του φαντάζουν οσο ποτέ άλλοτε επίκαιρες.
 Η διαθήκη αυτού του μεγάλου Aγωνιστή
έχει προκαλέσει σορία ανακατατάξεων στον παγκόσμιο πολιτικό χάρτη, και η παρακαταθήκη που έχει αφήσει πίσω του τεράστια και μέχρι σήμερα προκαλεί τρόμο στους απανταχού (μασώνους) πολιτικάντηδες και στα τσιράκια τους. Οι συνέπειες της προπαγάνδας εναντίων του Εθνικοσοσιαλισμού; Απόλυτο χάος, καταστροφή της παραδόσεως και των δυνάμεων που την αποτελούν, ωθώντας την λευκή φυλή σε πολιτισμικό και βιολογικό εκφυλισμό αφ'ενός, γιγάντωση της δυνάμεως και ισχύος των ΗΠΑ και του διεθνή σιωνισμού αφέτέρου με όλες τις συνεπακόλουθες συνέπειες.
Αναμφίβολα η αναγνώριση της αξίας αυτού του χαρισματικού Ηγέτη, συνεπάγεται την απόδωση στο πρόσωπου του Αδόλφου Χίτλερ της αναγνωρίσεως της τιμής της αναβιώσεως πρώτα απ΄'ολα των Ελληνικών Ηρωικών αξιών, ώς μιας μεγάλης μορφής που άνδρωσε την Ε/Σ Γερμανία στα πρότυπα της Αρχαίας Σπάρτης, αναζωπυρώνοντας αξίες και πρότυπα, όπως την γενναιότητα και την πολεμική αρετή, την Ανδρεία και την Πίστη σε ανώτερα ιδανικά, την πρωσύλωση στα φυλετικά ιδεώδη τα οποία οι ελλαδίτες και ο κόσμος ολόκληρος είχαν απεμπολήσει.
Υπήρξε αναμφίβολα ο ΑΧ ο συνειδητοποιημένος εκείνος πολιτικός οραματιστής που ώς θεματοφύλακας της παραδώσεως αναβίωσε πάλι την αληθινή τέχνη και ανέδειξε το πνεύμα και τον πολιτισμό, επικεντρώνοντας και παλι την πολιτιστική δημιουργία στους άξονες της Αρμονίας, του Κάλλους και της ηρωικής αισθητικής, όπως χιλιάδες χρόνια πρίν έπραξαν οι πρόγονοί μας, αναζωογονόντας και πάλι την ευρωπαική παράδοση, απαλλαγμένη απο τον εκφυλιστικό μοντερνισμό και τα εβραικά δηλητήρια.
Υπήρξε ο Αδόλφος ο ηγέτης εκείνος που απάλλαξε την Γερμανία και κατ'επέκταση την Ευρώπη ολόκληρη απο τα απεχθά δεσμά του εβραίου εκμεταλλευτή, λυτρώνοντας την λευκή φυλή, έστω και προσωρινά, απο την δουλεία των τόκων, απο τα δεσμά του χρηματιστηρίου και των ληστρικών τραπεζών, διαμορφώνοντας μια αληθινά φιλεργατική και φιλοαγροτική πολιτική, με επίκεντρο την Φύση και τον άνθρωπο και όχι το κεφάλαιο και τις υλικές απολαβές. Στον Εθνικοσοσιαλισμό, έννοιες όπως η εργασία, η φιλοπατρία, η Μητρότητα, η προστασία του περιβάλλοντος, η σύνδεση με τον πατρογονικό πολιτισμό, το κοινοτικό πνεύμα της αυταπαρνήσεως και της θυσίας των συμφερόντων του ατόμου προς όφελος της Εθνικής-Λαικής κοινότητας, ανέκτησαν το αληθινό περιεχόμενο τους.
Βαθειά Ελληνολάτρης και Αρχαιολάτρης, ο ΑΧ συνέδεσε ιδεολογικά τη γερμανική τεχνολογική υπεροχή με το αθάνατο Ελληνικό πνεύμα. Η σύζευξη αυτή, αποτυπώνεται εύστοχα στο απόσπασμα του ''Ο Αγών μου'' που αναφέρει τα ακόλουθα: ''O παθιασμένος αγώνας μας, πρέπει να έχει πλατιά αντικείμενα. Ενας ολόκληρος πολιτισμός αγωνίζεται για την ύπαρξη του και αυτός ο πολιτισμός θα βαστάξει και θα διαρκέσει εκατομύρια χρόνια, γιατί θα ενώσει και θα συνταιριάσει τον Ελληνισμό με τον Γερμανισμό''.
Χαρακτηριστική ήταν και η εκμυστήρευση στον Στρατηγό των μάχιμων Ες-Ες Λέον Ντεγκρέλ ότι, ένοιωθε ιδεολογικά Ελληνας, πίστη την οποία έκανε βίωμα, λόγω και έργω.
Το σημαντικότερο όμως επίτευγμα του ήταν ότι με τον αγώνα του εσήμανε την Φυλετική Πολιτική Αφύπνιση, ερχόμενος σε μαχόμενη αντιπαράθεση με την παγκόσμια σιωνιστική τυρρανία, ξεσκεπάζοντας το ρόλο τους και επιζητώντας την εκδίωξη τους απο την κοιτίδα του Αρίου Πολιτισμού, την Ευρώπη.
Μπρός στον θανάσιμο αυτό κίνδυνο, οι παγκόσμιοι δυνάστες σιωνιστές έστρεψαν του εντολοδόχους τους, την εβραιοκρατούμενη Αγγλία του Τσώρτσιλ, την σιωνόδουλη Ρωσσία του Στάλιν και τις ΗΠΑ του Ρόζενφελντ εναντίον του. Απο το 1933 του είχε κυρήξει εμπορικό και οικονομικό πόλεμο το παγκόσμιο εβραικό συμβούλιο. Κατάφερε όμως και αυτός αλλά και οι χιλιάδες ήρωες νέοι μαχητές της Λαικής ορμής και οι ευρωπαίοι εθελοντές να τα βάλουν μαζί τους. Τα όσα εκτυλίχθηκαν κατα τον Β'Παγκόσμιο πόλεμο θα καταγραφούν κάποια στγμή με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Λευκής Φυλής.
Η προφητική ρήση του Χίτλερ, σύμφωνα με την οποία ''σε μια δυο γενιές θα έχω δικαιωθεί'', επαληθέυεται σε ενα κόσμο αλλοτροιωμένο, εκφυλισμένο, παγιδευμένο απο υλιστικά παραισθησιογόνα των εβραίων, σε μια κοινωνία που πάσχει απο την φυλετική επιμειξία, χωρίς κανένα ίχνος τιμής. Σε μια κοινωνία όπου οι κάθε λογής ανώμαλοι, παιδεραστές, κτηνοβάτες, αναρχομπολσεβίκοι, έμποροι ναρκωτικών και χίπυδες, απατεώνες και φιλελεύθεροι γιάπηδες, απαλιθωμένοι μαρξιστές νεκρόφιλοι και σατανιστές, όλοι έχουν θέση στην αναγνώριση και στην προβολή σε αυτό το πολυφυλετικό τσίρκο που ζούμε, συναντούν επαίνους και δικαίωση στα πάθη τους, εκτός απο.. την μορφή και τις ιδέες του Αδόλφου Χίτλερ που εξακολοθούν δεκαετίες τώρα να παρουσιάζονται ώς ''δαιμονοποιημένες''. Συκοφαντούνται και παραποιούνται και υβρίζονται απο άτομα τα οποία έχουν χάσει προ πολλού το δικαιώμα να λέγονται άνθρωποι.
Στο πύρ το εξώτερον λοιπόν οι ιδέες του ΑΧ, που τρέμει ακόμα και στο άκουσμα του ονόματος του όλη αυτή συγχορδία κιναίδων και εκφύλων, ακριβώς γιατί είναι οι μόνες που το εβραιόδουλο αυτό σύστημα όχι απλά φοβάται, αλλά στην κυριολεξία ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ. Τρέμει πραγματικά την Αφύπνιση την Φυλετικής ψυχής και στην ιδέα ότι ο Αριος κόσμος μπορεί και παλιν κάτω απο τα μαυροκόκκινα λάβαρα και τον Αγκυλωτό σταυρό να επανέλθει σε έναν κύκλο Ηρωικής Δόξας και ακμής.
Τρέμουν αυτό το κίνημα που ώς ζωπυρή Ιδέα ανα αναζωπυρωθεί έχει τη δύναμη και τη θέληση να τους μηδενίσει. Γιατί ουδείς μεγάλος ηγέτης δεν τα έβαλε με τον διεθνή σιωνισμό στον βαθμό που το έκανε ο ΑΧ και όχι μόνο με λεκτικούς αφορσμούς αλλά με πράξεις. Γιαυτό και η μνήμη του θα μείνει για σπιλωμένη για όσο διαρκεί ακόμα η εβραική τυρρανία και νεα τάξη πραγμάτων, γιαυτό και θα φοβούνται την Ελληνική προέλευση των Ιδεών και των συμβόλων του, συμπυκνώνοντας στην θέα τους μια ολόκληρη βιοαντίληψη και κοσμοθεωρία που είναι θέλημα Θεού και δύναμη της κυκλικής ροής της ιστορίας να επανέλθει στο προσκήνιο διαδραματίζοντας καθοριστικό και.. καθαρτικό ρόλο.
Η ιστορική μνήμη περιέβαλε την μορφή του με δέος και την κατέστησε αναλλοίωτη ανα τους αιώνες. Οι άνθρωποι, θα θυμούνται τη ζωή και το έργο του όσο είναι σε θέση να θυμούνται οτιδήποτε, γιατί χάραξε και οροσήμανε με τη δράση του και κυρίως με τη θυσία του ανεξίτηλα την ιστορία του Αρίου κόσμου.
14/88

1000 ΧΡΟΝΙΑ